Kada kažem TAXI,

mislim na MAXI

Taxi Maxi usluge

prevoz kucnih ljubimaca

01.

Pet friendly

Mi smo pet friendly taxi udruženje. Prevozimo Vaše kućne ljubimce bez ikakve doplate. Kod nas su Vaši ljubimci dobrodošli.

broj telefona taksi novi sad

02.

Posebno vozilo

Prilikom poručivanja vožnje možete da postavite posebne zahteve kao što su: veće vozilo, karavan vozilo, poznavanje nekog stranog jezika, vozilo sa vozačem nepušačem i sl. Trudićemo se da ispunimo vaše zahteve

taxi novi sad beograd - maxi taxi novosadjani

03.

Aerodrom transfer

Nudimo Vam mogućnost rezervacije (najma) vozila i vozača. Obezbeđujemo transfere do i od aerodroma “NIkola Tesla” i aerodroma u regionu. Pozovite naš dispečerski centar i sve ćemo se dogovoriti.

Kablovi za slepanje vozila

04.

Servisne usluge

Pored standardnih usluga, nudimo Vam i servisne usluge kao što su: paljenje Vašeg automobila na kablove, šlepanje vozila, duvanje guma i različite dostave. Ove usluge se naplaćuju u iznosu od 300 din. po usluzi.

O nama

Udruženje vozača putničkih auto-taksija MAXI-NOVOSAÐANI, zvanično je počelo sa radom 2001. godine sa jednim ciljem – kvalitetna i sigurna usluga Taxi prevoza.
Uspešnim radom i kvalitetnom uslugom naše Udruženje prerasta u jedno od vodećih u Novom Sadu,
kako na tehničkom, tako i na poslovnom planu. 

Radi lakšeg poslovanja i Vaše sigurnosti, Udruženje MAXI-NOVOSAÐANI poseduje savremeno opremljen Dispečerski centar, gde se ubacuju, obrađuju, prate i arhiviraju svi podaci o izvršenim taxi uslugama.
Naše Udruženje registrovano je u skladu sa Zakonom o drumskom saobraćaju, kao i odlukom o auto-taxi prevozu grada Novog Sada.Svojim korisnicima pruža usluge i izvan Novog Sada i teritorije Srbije.

Sva naša vozila su ispravna, klimatizovana, i komforna, a svi naši vozači ljubazni profesionalci sa višegodišnjim iskustvom u svom poslu.
Kvalitet i sigurnost taxi usluge koju mi nudimo predstavlja Vaš izbor.

Call Now ButtonPozovite